Пратки с температурен режим

Понякога ни се налага да изпратим, нещо което трябва да се съхранявано на постоянна температура докато се достави на получателя. Ние от OCS Bulgaria можем да Ви предложим такава услуга. За повече информация или оферта се свържете с нас на посочените телефони в раздел Контакти. #инсулин #хранителни продукти

Митническо представителство

Когато Ви се обадим и Ви уведомим, че имате пратка за получаване, но е задържана на митница, не се плашете. Това не е нищо страшно. Ние от OCS Bulgaria ще освободим Вашата пратка с минимални усилия от Ваша страна и ще я донесем до Вашата врата. Работим само с клиенти получаващи през нас!!! Необходимо е: – пълномощно от Вас към нас (готов файл без нотариална заверка); – EORI номер; – плащане на ДДС и мито. Освобождаване + Доставка = Доволен клиент Много хора вече ни се довериха!!!

Международни куриерски услуги – внос/ износ

Внос или износ, това не е проблем за нас. От доста време сме на пазара и сме готови да задоволим и най-претенциозните клиенти. Ако имате пратка за изпращане, наш представител ще дойде до Вашата врата и ще оформи необходимите документи. Ако имате пратка намираща се в друга държава, ние ще се свържем с нашите колеги в съответната държава и ще доставим пратката отново до Вашата врата.